Underbar helg!

Var det. Eller underbar början på veckan också. Blev en lång uteritt igår med mycket trav. Jobbigt sa Tähti och Whisky. Men härligt! Fick lite bilder. Men som vanligt så fastnar ju inte jag på bild;) Zack var med ute i skogen! Idag blev det en skritt tur då det varit en ganska hård vecka med lite vila. Så det var skönt. Men damen ville ha tempo ändå;) Så gick väldigt fort i skritten på vägen hem.

Sedan efter det så kom veterinären för att vaccinera. Kollade även upp Tähtis tänder igen (kollade dem i våras). Och han raspade bort någon vass kant. Får se om hon blir lugnare i munnen. Dock så sa han att han kunde se att hon var väldigt känslig i munnen. Och att hon troligtvis alltid skulle gå och tugga och ogilla hårdare tygeltag. Och så är hon en mes som inte tål lugnande;) Hon får en halv shettis dos och är helt plakat i 3 timmar;) Lilla gumman min! Så i morgon blir det vila, och troligtvis på onsdag också. Sedan på torsdag ska hon nog få komma ut på en tur meed Domme. Om hon kan hålla sig lugn. Annars så blir det vila ända tills på lördag! Är svårt att kunna rida henne lugnt när man inte har sällskap och hon stressar upp sig så lätt.











Och gamla Tulla. Som för 1 månad sedan fick max 1 månad kvar att leva är en kämpe! Inget mer problem med munnen alls och hon äter mer och bättre än på flera år! Veterinären var mycket förvånad över hennes levnads vilja! Nu tar vi en dag i taget och hon får vara kvar så länge som hon äter och mår bra!





Mor och Son
24 och 9 år gamla



Whisky, Tesse och Tähti




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0