Ni som ringer

Och är sååååå intresserade. Varför ringer ni inte igen och bokar tid? Är flertalet personer som ringt pch sagt: Jag är super intresserad. Ska se hur det ser ut närmaste tiden och så ringer jag i morgon. Vafrö ljuger man så? Det tar både tid från mig och familjen när ni babblar på i 30 min för att sedan inte höra av er! Jag har bättre saker att lägga min tid på! GRRRRR

Annars så går der bra med min skrutta. Tyvärr har jag inte haft tid att rida henne förra veckan. Men Emilia och Domme har hjälpt mig! Och jag är så fruktansvärt glad över att jag har dem. Domme gav henne beröm för att hon var så fin i lördags, och det gillar vi. Idag blir det stallet med mina små pojkar, så ingen ridning men lite pyssel ska vi nog få till!

Hur går det??

Haft inte mindre än 3 inbokade provridningar senaste veckan. Men 2 avbokade och en där det blev missförstånd. Så har inte blivit någon av planerade ridningar. Och jag har verkligen INTE TID!!!! Hoppas, hoppas att jag hittar rätt ryttare snart. Min fina tjej förtjänar mer!!


Så ska det se ut!

Red ett riktigt bra dressyrpass idag. Super fin i skritten och traven. Låg och mjuk. Dock stress i galoppen. Höger galopp gick bättre än vänster. Och lite stum i vänster varet över lag. Ska boka en massage åt damen!

Har även en provridning inbokad på tisdag! En tjej från Jönkopings området som ska testa för ev foderkontrakt. Får se hur det går! Ska försöka hinna rida henne på lördag och söndag.

Letar Fodervärd

Har bestämt mig för att låna ut Tähti på foder till rätt ryttare! Ryttaren ska ha tävlingsambitioner eller åtminstånde träna! Helst dressyr men även hoppning. Endast seriösa som vill låna minst 2 år!

Känner du någon eller letar du själv foderhäst så maila mig på: malinromer@hotmail.com

Dressyr träning

Och jäkla vad spänd hon var i början:/ Men så fin hon blev sen! Kom ner fint och bar sig riktigt bra i formen. Är så nöjd med henne! Galoppen var lite stressad, men traven och skritten var riktigt, riktigt fin. Jobbigt var det för både mig och damen men det är det värt! Mjuk och trevlig i handen om än något tung på slutet. Nu blir det skogen hela veckan förutom ett pass på torsdag.

Har fortfarande inte hört något från dem som provred henne. Så vet inte alls hur det blir!

Ojoj

Fullt upp som vanligt och ingen tid att blogga! Har gått riktigt bra med T men tyvärr hinner jag ju inte attt rida så ofta! Blir max 3 dagar i veckan vilket är på tok för lite!
Idag var det provridning igen. Och ete gick om möjligt ännu sämre än sist! Kan inte förstå varför hon inte kan sköta sig! Känns som jag stått och ljugit dem rakt upp i ansiktet! Hon är ju inte alls sån i vanliga fall. Pigg, men inte så! Slutade iaf med att hon fick ryttaren ur balans, som i sin tur hamnade i framvikt och då blev Tähti orolig och försökte springa ifrån. Vilket resulterade i att ryttaren föll av:( Men det gick bra och hon satt upp igen. Men tyvärr så var Tähti mycket skärrad och hade svårt att lugna ner sig. Tycker lika synd om Tähti som om ryttaren. Åkt bil i 6 timmar för att sedan trilla av var nog inte deras tanke:/ Så jag har inga förhoppningar om att de är vidare spekulanter! Även om de verkade riktigt bra!! Tiden får utvisa hur det går!

I morgon rider jag dressyr för Jessi. Ska bli riktigt roligt och ska se om inte någon ev kan filma! Ska även kika på min ponny!
RSS 2.0