Söndag

Imorse blev det en snabbis till stallet, fixade och borstade, gosade o trot jag fick använda en halv jäkla flaska med pälsglans för att lyckas få ordning på hennes svans eftersom hon, för ovanlighetens skull brunstar IGEN ;)
I förrgår kom en ny häst till stallet, så hon har varit lite stoig o inte riktigt velat som jag vill, vi verkar ha en sån svacka just nu ;)
Hoppas det vänder snart igen så hon blir sig själv igen ;) haha
Hoppas ni alla haft en toppen helg!
//Em

Knäpp häst!

Ojoj, vart ska man börja?! idag har helt enkelt inte varit min o T´s bästa dag!
Började redan inne i stallet, av någon anledning vägrade hon helt plötsligt att låta mig borsta henne på benen!
Hon hoppade o sparkade med benen o ville absolut inte stå still, trots att det aldrig brukar vara några problem annars!
Ute var hon rädd för allt idag, förmodligen för att det blåste..
Så idag har hon busat gärnet o inte alls velat lyssna! ;)
Helt slut i rygg o axlar eftersom hon låg på o hängde i bettet.......
Hoppas på bättre lycka imorgon ;)

Kvällsbilder!

Glömsk som jag är så glömde jag ta bilder i morse, men ikväll när jag var över o pussade lite på henne (tur att man bor så nära stallet att man ser det från köksfönstret;)) så kom jag ihåg att ta lite bilder, dock mobilbilder = inte världens bästa kvalite!
Fattar inte riktigt hur mkt en rakad häst kan fälla! *puh* borstar o borstar o nog sjutton kommer det mer o mer päls!
kort uppdatering om vart vi står i ridningen för tillfället :
Var ganska deprimerad ett tag, sålde det ofödda fölet till stoets ägare o lämnade tillbaka henne, för att kunna behålla T. Då blev hon bara riden ca 3 dagar i veckan, o då mest i skogen. Nu är vi tillbaka på banan o har börjat träna igen, o sjutton så fin hon är nu! Kanske var välbehövligt med lite vintervila! ;)
Vi tränar inte så mkt på banan just för tillfället, utan fokuserar just nu på ensamma uteritter eftersom det inte är hennes starka sida. Hon har fått för sig att just en väg är väldigt väldigt läskig (själklart min favorittur!) så jag brukar leda henne den vägen varannan dag, för då går det iaf att få henne att gå framåt ;)
Om jag rider den vägen kommer vi inte direkt nån stans, ett steg fram, tre steg bak ungefär ;)
Först då så börjar hon blåsa, spänna sig, sen åker öronen fram (lovar, spetsade hon dom liiiite mer så skulle dom trilla av;)) sen börjar hon skrapa med ena hoven (då är det läge o hålla i sig!) för sen exploderar hon o skjuter rakt upp hihi, sen går det att skritta/trava/galoppera en bit igen innan nästa monster dyker upp ;)
Här kommer lite bilder !
Jag har inte fått lov att gå ut!
//Em

Go kväll!

När jag kom till stallet förut såg alla hästar ut som dränkta råttor, så blev inga nilder, efter att jag borstat av T o bjudit henne på ett par morötter så var mina händer alldeles blöta = ville inte ta upp telen.. Imorgon är det jag som har utsläppet i stallet, får passa på att ta lite kort på innan jag släpper ut henne :)

Hade fått en kommentar om att ni vill veta våra planer samt se nilder på oss tsm, så det får vi försöka fixa =)

Skriver ett inlägg om våra framtida planer imorgon när barmem sover :)

//Em

Hallå!

Hejsan! Idag får Täthi nog vila, det regnar och är väldigt tråkigt väder, o damen förtjänar lite vila ibland ;) så nu blir det lite mat, sen över till stallet o borsta o pyssla med henne, försöka göra lite nya hål i tränset så det passar! Kan knäppa lite nya kort på mitt hjärta, lägger upp ikväll <3

Kan inte ni skriva o fråga lite, så jag har nåt att svara på?? ;)

/Em

Äntligen!!

Nu, äntligen, efter nästan 4 månader i nya huset har vi vunnit över telia o har nu fått internet!!
Så nu blir det daglig uppdatering om vad so, händer, med start imorgon, för nu ska jag glo lite på tv :)(hittade en bild som Malin tagit) Min fina <3

//Em

Sommarbete och ny stallplats

I sommar ska T får gå på sommarbete och ha det gott och till hösten blir det troligtvis stallbyte! Allt går bara bra och Emelie och Tähti är anmälda til en fälttävlanskurs och de siktar att tävla i Augusti:) Tänk vad tiden går! Redan 5 månader har gått sedan jag satt på hennes rygg! Och jag har endast ridit själv 2 ggr sedan dess:/ Men i sommar blire det mer ridning! Och förhoppningsvis på mysiga Hollan <3 Holly ska betäckas nu i vår och det ska bli så spännande att få ett föl igen!!!

Tok Tähti och jag på hopplektion:)

Holly + Dalle = Fölis <3

Denna kombo kan inte bli fel!RSS 2.0