:(

Åkte ut till gumman idag. Tänkte kolla hältan i paddocken. Men inser att det inte behövdes när jag såg henne i hagen. Lika halt som innan behandlingen är hon igen. Usch så jobbigt allt känns nu. Hon har ju uppenbarligen ont.

Bästa kompisen <3

Hon trivs

Tähti stortrivs med sina nya kompisar och har det så bra så! Stor spånad lösdrift, sluss ut i hagen och sedan 5 hk hage! Mat 4 ggr/dygn och friskt vatten. Dock så går det inte komma i närheten av henne. Vill inte alls bli fångad och jag förstår henne. 
Hagen går ända ner till skogen!Gotlandsruss är inte att leka med enligt Tähti;) Här delar vi inte med oss av maten hehe:)

Nu har hon flyttat

Allt har gått bra och de är goa kompisar i hagen:) Mer bilder kommer senare i veckan.Film

För er som är intresserade av att se hur illa Tähti rör sig så får ni nedan 2 filmer. Dessa är speciellt till er som undrar varför jag funderat på framtiden. Ja ni ser ju själva, på filmerna är hon 100 ggr bättre än i oktober. Men hon är fortfarande fruktansvärt ojämn/ostabil och man ser hur svårt hon har det. Något är inte bra och jag tror tyvärr att det sitter i rygg/kors/länd.
Kollage

Tähti blir lösdriftshäst!

Stället är jättefint och det är stora hagar med många kompisar! Paddock, box vid behov och jättefina ridvägar (om det nu blir ridning). 

Nus ka bara skorna av sen ska Tähti få flytta! :)

Lösdrift

Äntligen verkar det som jag har hittat lösdrift till Täthi! Ska kika på en på fredag som ligger 12 km från stan! Hoppas hon kan gå där:)
RSS 2.0