Dressyr

Och jädrans så bra hon gick. Skänkelvikningar, tempoväxlingar, galoppfattninger. Nu e vi tillbaka och kompisar igen;) I veckan har Emilia ridit. Och på lördag ska min syster ta en tur på henne!

Och nästa helg har jag en inbokad provridning! Får se hur det går då. En långväga gäst från Stockholms området.

Så rasslar det till

I min mail och har helt plötsligt flera som är intresserade! Men hur intresserade de är vet man ju inte fören de köpt henne;) Inget är säkert fören ägarbytet är ändrat. Hoppas jag hittar den bästa ägaren till henne som kan ge henne tiden!

Red ut en runda igår med massa galopp. Och damen var minst sagt laddad! Men känns så skönt att även om hon blir taggad så håller hon sig stadigt på marken. Lilla söta Tähti:) Hon behöver mer tränig men det blir bättre för varje gång!

Vindus

Visst är han läcker! Björkgårdens Vindus Är en bekant som äger honom och jag hade gärna satt honom i mitt stall;)

Uteritter

Blev uteritt i måndags och igår! Damen har sköt sig riktigt bra trots vila i helgen. Dessutom var Eva här och provred Tähti igen. Hoppas, hoppas det blir dem i framtiden! Jag rd W igår och han skötte sig allt annat än exemplariskt. Tänkte rida ner till sjön å bada med dem men Mr W var inte på humör och skulle minsann inte gå ner i vattnet. Det var ju hemska vågor på 2 meter;) Så han dängde upp huvudet å skallade mig när han stegrade. Jäkla häst alltså! Men vi körde på hemåt igen och då skötte han sig. Nästa gång ska jag inte glöma pisken! Han har ju Cortez humör den där;)

Har några till som ev är intresserade men då delbyte mot annan häst. Känns vel inte som nr 1 men kan ju funka beroende på vad det är för häst!

Uppdatering lastning

Vill bara uppdatera att herren går in utan problem nu;) Har åkt massa och dessutom varit på kurs 3 dagar i rad! Dvs 6 mils resa varje dag. Tycker fortfdarande det är lite läskigt ibland men står snällt och stilla! Duktiga W!!!

Inte till salu

Har beslutat mig för att inte sälja min ponny. Utan hon kommer bli kvar i min ägo under resten av 2011 och även en bit på 2012. Sen får vi se vad som händer!


Wiskey

Första gången Anne rider med dressyr sadel;)

Anne är en inbiten hoppryttare som tävlat 130-140 hoppning större delen av sitt liv;)

Indipendence

Tävlingsdagen slutade med 2 placeringar. 1:a och 2:a i LB:3 resp LA:3, som dessutom var debut!

Uppdatering igen;)

Blir dåligt med bloggande nu på sommaren! Sista semester veckan nästa vecka. Och tillbaka till vardagen. Inte för att jag får mer tid i stallet för det;) Men någon dag i veckan ska jag hinna rida! Är så glad att Emilia ställer upp! Provridningen jag hade förra gången gick ju totalt katastrofalt:/ Tähti hade vilat och var super-duper pigg!! Visade verkligen sin värsta sida tyvärr.  Trots detta så ville de komma igen och på tisdag så blir det provridning. Har en hel del intresseradde men det känns som denna personen verkligen är rätt för T och kan ge henne den tid som hon behöver! Så nu hoppas vi damen sköter sig;) Men givetvis har hästen som aldrig tappat en sko gjort just det... Tappat en sko. Så blir att ringa hovslagaren idag och hoppas han hinner slå på den!

Har varit på semester både denna och förra veckan. Men var hemma för kursen hos Jessi. Och det gick bara bra. Tränade en hel del galopp och det märks att hon börjar bli starkare. Men hon orkar inte samla ännu:) Var riktigt trevlig på lördagen och gick fram i 200km/h i hoppningen på söndagen. Tur ingen filmade det hehe. Idh dyker med min bror ochag blir det inget ridande då min sambo är iväg och dyker med min bror och jag alltså är ensam med båda pojkarna. Så blir en dag med dem! Har tyvärr dåligt med bilder;)

Film från träningen!

RSS 2.0