Den växer!

10 April 2010
28 Maj 2010(Ser hög ut bak men riktigt så hög är hon inte;))

Hästar på bete!

Så öppnade vi upp vinterhagen så de får en liten försmak på gräset;) Kommer inte släppa dem på riktigt bete innan fölis har kommit ut. Men självklart ska de få lite gott gräs att äta. Och man blir så glad i själen när man ser gamla Tulla. 24 år och höll på att få somna in i januari i år. Men efter veterinären kommit och korrigerat lite tänder och annat så sa han att vi skulle ge henne en chans över sommaren. Och det är vi glada över att vi gjort. Speciellt när man ser hennes glädje språng! Mager som en speta men så mycket bättre i hullet än för några månader sedan! Tähti, Tesse och Wiskey fick också till lite bus;)

Gamla Tulla!

Tulla, Tähti, Tesse och WiskeyTulla, Tähti och TesseTulla, Täthi, Tesse och WiskeyTesse, Thäti och WiskeyTesse och TähtiTähti och TesseTähti och Tesse


Lördag och utsläpp

Idag var det min tur att släppa ut de små hästarna. Och fick några bilder på min prinsessa! Nu börjar hon fylla upp juvert!


Kompisar alla 4!

Hovslagaren

Har varit här idag. Så äntligen fick hon av de hemska skorna! Gick jättebra och Gunnar är så lugn och bara väntade ut henne när hon stressade!
Magen växer och igår mådde hon inte riktigt bra. Så jag var faktiskt ute i stallet vid 23.00 igår kväll. Hon fick inte ro att äta och stod bara och stirrade. Var nog en viss fölis som bråkade med henne. Så får hoppas den kommer ut snart!

Magen växer

Det blir bara mys och kel hela tiden. Inget jobb och inga krav på damen. Och hon verkar trivas i nya flocken! Det blir lite små bråk ibland men det är bara öron bakåt och inget mer! I torsdags fick jag med min syster ut till stallet igen. Och det blev några kort. Är så sjukt sugen på en system kamera! Kanske det blir en sådan! Man kan ju alltid önska sig det i födelsedags present!
Tiden går

Men det händer inte så mycket just nu. Har haft det lite kämpigt med sjukdomar och annat! Men nu är hela familjen på fötter igen;) Tähtis mage växer och likaså juver. Hoppas det snart kommer ett litet välskapt föl! Och äntligen har man fått tag på en hovslagare som har tid och inte är sjukskriven! Puh vad svårt det ska vara att hitta nån som kan! Och som man tycker är bra! Så nästa vecka ska det raspas och fixas. Hoppas bara det går bra! Hon fick lite panik igår när jag lyfte hovarna. Var något utanför (Läs mina hundar;)), och de var tydligen så farliga att man är tvungen att ställa ner hoven med ett bra på min fot:/ Kan inte annat än säga AJ! Tur jag inte hade hunnit byta om sen jobbet och hade stålhätta på skorna! Kunde gått illa annars! Men hon fick sig en ordentlig rykt och glänste som aldrig förr! Hon är så tacksam att borsta på och så mysig. Ska bara gosa hela tiden. Mysigaste gumman!

Bilder från i går

Hade den äran att få ha min syster på besök från i torsdags. Och hon åkte hem idag. Men tyvärr bjöd vädret på regn och rusk. Så tyvärr blev det inte så bra bilder. Men jag hoppas att det blir bättre nästa gång hon kommer! Men här kommer några i alla fall. Behöver jag säga att jag är kär i hennes trav:)!Älskar hennes trav! synd bara att vi inte fick kortet från sidan!Idag var vädret jättefint. Men tyvärr så åkte min syster hem på förmiddagen. Så vi hann ej ut till stallet. Jag åkte dit i eftermiddags och tog in henne. Det fick bli en grundlig rykt och genomgång av henne. Nu börjar magen verkligen växa och juvret fylls på. Så jag tror inte att jag kommer rida henne mer innan fölis har kommit ut. Men det vet man ju aldrig!


RSS 2.0