Efterlyser uppdatering:)

Skönt att höra att ni inte glömt bort T <3 Hon har det super hos Emelie, och jag får mms regelbundet med bilder! Och så även på Facebook! Tyvärr har E inte fått internet ännu och därför finns ingen uppdatering i bloggen heller. 

Men jag kan berätta att allt går jättebra! Emelie rider henne jättebra, och från att ha taktat igenom ett helt pass så är T mycket starkare och inga taktfel existerar längre! En helt ny häst enligt Emelie. Vilket är skönt att höra:) De har även hoppat 80 cm, och det har då inte jag vågat göra. T flyger över! Och hoppat ute i skogen och där jobbar fröken verkligen med ryggen! De har inte planerat in några tävlinngar i vår utan ska satsa på träning! Men den 8 Augusti är det tänkt att de ska debutera!

T har varit lite busig och rymt in till en mycket stilig Nordsvensk;) I början gick det bra, men sen bråkade de. Så de särades på. Men efter ett nytt försök att släppa ihop dem så har det gått jättebra och de går nu ihop!

T har nu varit hos Emelie i 1½ månad och hon kommer stanna där länge <3 Självklart saknar jag min underbara häst. Och det är tungt vissa dagar. Speciellt som hennes box står tom i stallet. Och ännu mer saknar jag henne när John frågar var hon är. Idag sa han att Tähti och Emelie leker. OCh det kändes i hjärtat<3 Min älskade familj och mina hästar! Jag gör allt för er!

Dagen hon komT och hennes nya kärlek :)T och E:s äldsta dotterT och E: yngsta dotterRidbilder kommer;) Jag lovar!!!

Och bara så ni vet, ni kan läsa om T här: http://teenmomemelie.bloggplatsen.se :)

1 månad

1 månad och 10 dagar har T varit hos Emelie! Och det går super. De har hoppat 80 cm på bana. Hoppar över träd i skogen. Dressyrar och myser massa! En tävling är inbokad till den 8 Augusti. Är T redo innan så blir det fler:)
Alltså T har det super och de trivs jättebra ihop! Så nu hoppas vi att de snart kommer iväg till ridhus så jag kan få lite film och bilder tat uppdatera med;)

Vad händer??

Ja designen har sitt egna liv och när jag får tid ska jag sätta mig in i å ändra!!
RSS 2.0