Tähti stannar!

Tähti stannar hos Emelie som planerat:) Är otroligt glada både jag och Emelie att det löste sig i sista stund <3

Han får komma hem!!!!

Äntligen har turen vänt! Och Indi ska få komma hem på måndag:):):) Var och hälsade på honom i onsdags och han var så mycket piggare nu! Fortfarande dåliga värden och är trött. Men han är bättre! Så nästa vecka ska jag åka och hälsa på prinsen! Å vad jag saknar honom!
Idag är en sådan dag

Fick en kommentar till Ihme. För er som är nytillkomnna är Ihme Tähtis älskade föl! En lite flicka som kom och togs ifrån oss för fort! Endast 2 veckor gammal blev hon:,( Vill ni läsa om hennes korta men underbara liv så kan ni göra det i kategoring Tellun Ihme. Tror det är allt som hänt med Malous lilla sto föl och Indi som drog upp allt det gamla. Och det känns som det var meningen att hon skulle bli min framtida häst och inte T. Tråkigt nog! Saknar den lilla tjejen så ofantligt mycket!

I sommar skulle hon bli 2 år! Undra hur hon hade sett ut då?? Ja man ska inte hänga kvar i det förflutna. Men just Ihme gick rakt in i mitt hjärt! Det lilla stofölet som vi inte visste fanns i T:s mage och som sedan rycktes ifrån oss.

Saknar dig Ihme!!!


Stort intresse

Har varit väldigt stort intresse av Tähti denna omgången. Förra sommaren var det inte så många som hörde av sig. Har en tjej som kommer och provrider henne i morgon. Och 1 ev köpare som jag ska prata med idag! Sedan har jag en till som jag tror kan vara bra för T som ev ska komma och provrida. Mycket ev i detta inlägget! Men då inget är bestämmt så blir det så:)

T blev ormbiten förra veckan, men mår bara bra:)

Det går framåt

Indi är förhoppningsvis på bättringsvägen!!!!!

Malou´s Stjärna

Ett vackert sto föl. Mörkbrunt, 1 vit bakkota och stjärna och hon fick namnet Malou´s Stjärna!
Moderkakan ska skickas på analys och vi hoppas få reda på vad som gick fel!

Tyvärr så har inte den kommit ut ännu. Och vet är hos Malou nu för att försöka få ut den! Nu håller vi alla tummar igen att allt ska gå bra för Malou!

Ett sto föl

Nu är det officiellt.

Vackra Malou fick i morse ett litet sto föl. 1 månad för tidigt och tyvärr överlevde det inte:(

Alla tankar till Jessi och Marita!

Vackra pojken!

Det blev en tung resa ner igår! Och väl framme möttes vi av en mycket trött och nedstämd Indi. Stod och vilade, hängandes med huvudet och kollade rakt in i väggen. Men så fort vi började klappa på honom och när Jessi kramade honom så hände något. Han vaknade till. Lyfte huvudet, spetsade öronen och kikade runt på oss och nosade. Än har han inte kastat in handduken! Kämpen Indi!!!

Älskade Indi!

Såret ovanför ögat kommer troligtvis från när han vaknade upp ur narkosen.

Oväntad resa

Indi, Indi, Indi! Det är dax att kämpa nu!!!!! I kväll åker jag, Jessi och en vän till för att hälsa på Indi. Han har blivit sämre och nu åker vi för att ge honom lite extra krafter!!

Dagen efter operationen

Och tyvärr är Indi sämre:( Det började igår med att han har väldigt hög hjärtfrekvens och puls. Samt feber. Detta kan vara vanligt efter en sådan omfattande operation. Men tyvärr så har han ett läckande blodkärl i magen. Och han fick inatt extra blod! Tackar de hästar med ägare som donerat detta. Vi hoppas att detta ska hjälpa och att blodkärlet sluter sig.

Nu håller vi ännu mer tummar för allas vår Prins!

Independence

Igår fick jag ett hemskt besked. Lille Indi ville inte resa sig i hagen och det var så illa att det blev färd till Helsingborgs Djursjukhus. Väl där blev har inte bättre och sent på kvällen beslutades det att han skulle buköppnas. Så i natt opererades den svarte springaren! Operationen gick bra och han hade fått tarmvred och 3 m tunntarm togs bort. Nu väntar en osäker och lång konvalecent! Alla mina tankar är hos Jessi och hennes familj!

Uppdatering kommer så fort jag vet mer!

Älskade Indi!Bilderna lånade från Jessi!

Träns till salu

Har kommit underfund med att jag aldrig kommer ha användning för dessa träns:

Gold Medal Kandar inkl 2 lädertyglar, 2 bett 12.5 mm. Svart med vitt foder på nosgrimman. Mkt bra skick. Använt max 20 ggr. Strl full.

Pris: 1000:- inkl fraktBrunt träns i strl full inkl martingal. Mässingspännen. Mkt bra skick.

Pris: 500:-

Filmer

Det efterlyses filmer på stjärnan! Och det kommer så fort Emelie fått någon som filmar :)

I Helsingborg

I måndags var jag i Helsningborg med vackra Holly <3 Stoet som ska få bära min framtida häst!

Hollys juver har varit svullet i ca 1½ månad. Ingen förbättring trots penicillin och fenaldyn. Så nu kollades det upp på djursjukhuset! Alllt såg bra ut och vi åkte hem med ett lättare hjärta! Troligtvis beror det på hormoner och kommer gå bort vid brunst eller när hon blir dräktig:)

Fick kommentaren att hon var lite rund. Kan inte alls förstå vad de menar;)

Aragorn

Aragon eller Aragorn. Hmmm alltid lika osäker på detta namn! Här har ni den trygga rygg jag fick låna för ett tag sedan. Älskar dessa kallblod och kommer alltid komma tillbaka till dem <3

Mer av denna vackra kille kan ni se HÄR.
RSS 2.0