Gott Nytt år!

Knappt 2 timmar kvar tills det nya året ringer in! Vi ses nästa år!


Äntligen

Ska jag ta en tur på Tähti. Blir bara ett kort pass i paddocken. -10 och pigg häst är ingen bra kombination! Tyvärr har inte Domme hunnit rida henne något sedan förra helgen. Så blir mjukstart för oss båda! Hoppas bara jag kommer upp med magen;) Ska se om jag kan ta nån bild!

Och

Så är Tähtis Sukuposti uppdaterad med bilder. Stor skillnad!!

Tellun Tähti
Och så är det kallt idag!! Var i stallet och skäppte ut de 4-benta. Brrr! - 18 visade termometern.


Min Ihme

Igår var det 5 månader sedan Ihme dog. Och det glädjer mig att hon nu finns!! Hon finns nämligen med på Sukuposti. Min fina Ihme! Önskar bara jag visste vem hennes pappa är!

Tellun Ihme

Film från igår

Nu har den äntligen laddats upp!


Rida i snö

Igår fick Domme hoppa upp på gumman. Jag står avundsjuk på marken och fotar:/ Dommer tar en tur på henne idag också! Skönt att Tähti får röra på benen lite iaf!Inte lätt att rida i snö och -5. När man dessutom glömt vantarna hehe;) Har en film men YouTube vill inte riktigt vara med! Glöm inte kika in i Tähtis Album i PixBox. Och även bilder på min ponnys rygg.

Aj i ryggen:(

Tycker så synd om min lilla ponny. Hon är verkligen jätte öm i ryggen. Så tråkigt med en 4½ åring som haft så mycket problem. Detta gör att jag än en gång insett att jag valt rätt att behålla henne hemma ett tag till. Så nu blir det massa massage, back on track och tömkörning. Sen i januari ska en ny sadel provas ut om hon är bra! Problemet med ryggen är att hon gått med en sadel som inte passat. Hoppas jag i alla fall! Blir hon inte bättre så blir det inte ny sadel utan klinik besök i stället!

Så ska ni köpa en Wintec Cair hopp 16" så finns det en jättefin i bra skick här! Köptes ny i våras. Kanske har ni tips på vad min skrutt ska ha för sadel?? Wintec passar inte och inte heller Princeville. De ligger i bakvikt båda två och är för smala och för raka.

Snö

Det är snöstorm här. Men klass 2 varning:/ Känns så där kul att bege sig ut till stallet. Så får se hur lång tid det tar att komma ut dit! Ligger 1-meters drivor på vägarna. Puh! Får allt ta någon bild för att ni ska förstå vilket väder det är!

Tyvärr...

Så är jag sängliggande pga sammandragningar. Fick åka in akut igår på kontroll. Bebis mår bara bra i magen men vore bra om den stannade minst 15 veckor till! Så det blir inget ridande för min del. Men Domme ska ta lite turer framöver! Och så hoppas jag att jag hittat någon mer som kan hjälpa mig!

Jaha så var det med det.

Ser inte ut som om jag kommer kunna rida Tähti mer på måååånga månader:( Kanske en och annan skritt tur kan det bli. Annars kommer Domme nu få ta största ansvaret. har fått hemsk foglossning som började i torsdag med extrem kraft, rygg höfter och ichias vill inte vara med mig längre. Smärta dygnet runt är min nya vän:( Och till det kan vi lägga smärtsamma sammandragningar. Men bebis sparkar på som inget händer! Red en mystur i skritt och lite trav i torsdags. Kommer leva på det minnet länge!! Och så ska jag se om inte Domme vill klippa henne på lovet;)

Mys Tähti!


Jul-Design

Så är den nya designen klar. Har iof använt en bas och bara ändrat lite smått. Ska ändra lite till men just nu säger min rygg stopp. Uppdatera sidan om ni inte ser den!

9 månader senare!

Då:Nu:

Då:Nu:Lite skillnad är det allt.

Tider går

På tok för fort! Jag tycker inte jag hinner med hälften av vad jag borde och tyvärr så börjar kroppen säga stopp:( Jag som hade hoppats kunna rida henne i minst 2 månader till! Får se hur det blir med det! Känns kasst att ställa av henne i flera månader. Speciellt nu när man lagt så mycket energi på henne:/ Kanske någon som vill låna henne fram till juni 2011?? Känns inte kul att låna ut henne men samtidigt så behöver hon så mycket mer motion!
Red en tur i paddocken i söndags, i måndags fick hon vila (tyvärr!). Och igår blev hon släppt i paddocken. Men hon blev minsann trött och svettig för det! Har ju inte blivit så mycket galopp för min del. Men nu fick hon galoppera massa i valfritt tempo. Lite bilder och en film blev det allt! Och inte är kors/länd snett utan hon stod snett precis som jag trodde!
Överbyggd;)???

Nej inte alls;) Dock så är det extremt på dessa bilder då det inte finns någon spån i främre delen av boxen;) Däremot så ska jag kolla en titt till på hennes kors/länd. För tycker hon ser sne ut på bilderna! Men även det kan ju luras! Bilderna tog jag för att jämföra hullet och muskler!

Bild från 25/10Bild från 5/12Jag tycker att hon tappat i "hull". Detta sedan jag fick rek att bara ge henne Lucerne. Trots detta så har jag även gett henne betfor+500gr Musli. Just då jag tycker att hon börjar tappa för fort. Men det kanske bara är jag?? Hon är inte mager. Men revbenen känns extremt tydligt!

Bilder

Nu har jag laddat upp massa bilder på min Pixbox! Men de är gamla;) Klickbara länkar som öppnas i nytt fönster!

Tähti tömkörning

Tähti Ridning

Annars idag så blir det ridning och hovslagaren. Blir snö sulor och allt på en gång. Tyvärr verkar det som om snön smälter och då blir det inte kul att rida! Domme red igår men annars har hon vilat hela veckan! Skulle ridit i fredags men hann inte då vi skulle till Malmö.

Underbara reklamer!

Hyllning till 9/11
God Jul allihopa!!
Finns med all säkerhet massor av fler reklamer från Budweiser. Och de är alla lika underbara!

Bilder på min ponny!

Idag har jag kört min älskade RainDrop till hennes nya ryttare. Och där ska hon få stanna tills iaf efter sommaren. Sedan får vi se vad som händer;) Här kommer massa bilder från idag. Hon gillar sina nya kompisar iaf. Och de älskar henne;) Hon har full uppmärksamhet av båda killarna;)

Innan avfärd:
Och framme i nya stallet, 15 min bort;)

Ihop släppet!Behöver jag ens tala om att killarna i hagen följer henne som betjänter;)?? En lite Prinsessa är vad hon är!


RSS 2.0