På måndag

Ringer jag kliniken för att få tid till Tähti. Tyvärr är det som jag befarade och vi är tillbaka på ruta 1. Eller hon är nästan sämre nu än innan första behandlingen. Det värker i mig att se hennes smärt. Idag fick jag knappt fram henne i trav, hon ville verkligen inte. Uchs så tungt det är! På måndag tar vi nya tag och hoppas få en tid redan nästa vecka <3 


Kommentarer
Heidi

2013-02-01 @ 21:09:49
URL: http://heromer.blogg.se
margareta

Voi, voi såå tråkigt, hoppas de kan hitta vad som är fel:( :( alltid de bästa som skall drabbas . Har varit med mitt nyförvärv o de ser inte så bra ut , sprutad här o där o återbesök om 6 veckor o då blir de ultraljud på ryggen.....men en toppenveterinär var de..

2013-02-02 @ 11:19:08
Anonym

Hej, blir nästan upprörd av att läsa vad du skriver. För det första så ger du inte ens veterinärens råd en chans och sedan tror du då en halt häst ska bli bättre av att gå på lösdrift när rådet var boxvila? Klart hon har ondare så varför ställer du dig då och tvingar hästen i trav på böjt spår? Du såg direkt hon va halt så lägg ner och låt henne stå istället för att longera flera varv? Suck... ibland undrar man.

Svar: Rådet har ALDRIG varit boxvila utan detta är något jag tvingats ta till pga hon sprängde allt vad staket var:( I rådan med vet har jag kontrollerat hältan 1 ggr/månaden och på sista filmen longerades hon den lilla snutt man ser och sedan ut i hagen.
Tellun Tähti

2013-02-02 @ 12:45:29
margareta

Heja Malin, nu ska vi hålla tummar o tår att de hittar en orsak , jag tycker du gör helt rätt..:)

2013-02-05 @ 11:33:34
marianne römer

hej jag har haft hästen här hos mig, och malin har gjort allt hon kunde göra, tähti har stått på box i över två mån, utan att bli bättre, vi allt i vår makt för att hon skulle bli bättre, men vi lyckades inte, så sluta hacka på malin, TACK, du som är ANONYM.

2013-02-27 @ 08:50:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0