Bilder!

Har varit lite dålig med bilder ju. Så får lägga in lite här. Denna vecka har damen gått alla dagar utom i måndags. Känns skönt både för henne och mig! Vi behöver båda två komma ut och röra på oss. Red ut igår med Anne. Och nu ligger det en hel del snö;) Som tur är tycker Tähti det är jobbigt så det går inte så fort när man har sällskap;) Duktiga tjejen stressade inget. Inte ens när vi stötte på 3 "Kompisar" i skogen;) Idag blir det en uteritt igen. Går ju inte rida i paddocken men ska snart lasta till ridhus. Hon kommer skita på sig;) Damen har nog aldrig varit i ett ridhus innan. Hehe. Här kommer bilder!

Bajs häst;)


Bild från i Onsdags



Bilder från igår;)



Kompisarna;) Tvilling kalvar med sin mamma!



Fina täcket från... Ska kolla upp det;)



Hö monster;)




Blir massa hö som går åt till damen! Lägger in minst 10 kg varje kväll till henne. 

Sen så ska jag klippa henne igen då pälsen vuxit ut. Men väntar med det tills det är lite varmare. Nu är det ju 6-10 minus. Och hon svettas ju inte så det får vara;) Nästa vecka blir det vila då det ska vaccineras och så ska vi ta en extra kik i munnen på henne. Alltid skönt att dubbelkolla. Fast hon kollades i våras!


Kommentarer
Terese

Hihihihi var glad att hon bajjar på ett ställe =P min pojk sprider sitt i hela boxen och trampar sönder det =S kan ta upp till en halvtimme att gå igenom hans box =/ va fin hon är Tähti=) snygga täcken=)

2010-11-27 @ 11:20:17
URL: http://thesparkle.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0